fbpx

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską

Wydawnictwo: WAM 
Ilość stron: 256 

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

Nowy system zamówień cateringu!

Zmieniamy się dla Was!
Od teraz catering dr Ewy Dąbrowskiej zamówisz za pośrednictwem
nowego, wygodniejszego systemu.
Dodatkowo możesz skorzystać z naszej aplikacji mobilnej pod tym linkiem

Bez obaw...
Wszystkie dotyczhczasowe zamówienia zostały bezpiecznie przeniesione.

 
Zamów catering teraz!
close-link
EN
PL EN