fbpx

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską

Wydawnictwo: WAM 
Ilość stron: 256 

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

Uwaga na oszustów !!!

Niestety w dalszym ciągu pojawiają się na Facebook reklamy preparatów z wykorzystaniem wizerunku dr Dąbrowskiej oświadczamy, że doktor Dąbrowska nie ma nic z nimi wspólnego, jak również nie namawia nikogo do samodzielnego odstawiania leków.
NIE POLECA diety KETO, preparatów: KETOMORIN, ACARDIN ani innych spoza oficjalnej strony.
Jedyne sprawdzone i rekomendowane przez dr Dąbrowską preparaty znajdują się na oficjalnej stronie.
Oficjalny sklep ->
close-link
EN
PL EN