All recipes
vegetable and fruit diet
- All
- Dania gotowane
- Sprouts
- Kiszonki
- Na surowo
- Ośrodki z dietą dr Dąbrowskiej
- Przekąski i dodatki
- Recipes
- Soki, koktajle
- Surówki
- Zioła i przyprawy
- All
- Dania gotowane
- Sprouts
- Kiszonki
- Na surowo
- Ośrodki z dietą dr Dąbrowskiej
- Przekąski i dodatki
- Recipes
- Soki, koktajle
- Surówki
- Zioła i przyprawy
Beet sourdough
Jeden z podstawowych produktów w koncepcji żywienia dr Ewy Dąbrowskiej, prosty i wspaniały sposób na pomoc układowi immunologicznemu, naturalna porcja witamin z grupy B, witaminy C, A, E, K oraz magnezu, wapnia, fosforu i potasu, których trzeba więcej w chłodniejszych porach roku.
Sok z marchewki
Marchew dokładnie umyj i wyciśnij sok w wyciskarce do świeżo wyciśniętego soku dodaj kilka kropel octu jabłkowego , który zawiera enzymy, minerały i witaminy, które pomagają w naturalny sposób oczyścić organizm, utrzymać stabilny poziom cukru we krwi.
Hotel Łężeczki s.c.
Do Łężeczek po wypoczynek, relaks i zdrowie! Do tego ośrodka
Kapusta kiszona z marchewką i jabłkiem
Składniki: garść kiszonej kapusty, średnia marchewka, połowa jabłka, pieprz, gałka muszkatołowa
Arugula with chard leaves
Kiełki alfaalfa są łatwe w wychowaniu dla poczatkujących zrobisz je w 3 dni , łatwo wykiełkować też ziarna rzodkiewki.