fbpx

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską

Wydawnictwo: WAM 
Ilość stron: 256 

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

UWAGA NA OSZUSTÓW!

Na facebooku nadal pojawiają się reklamy
z bezprawnym wykorzystaniem wizerunku Pani Dr Dąbrowskiej.
Oświadczamy, że jedyne suplementy posiadające rekomendacje Dr Dąbrowskiej
to dostępna narynku marka własna „Dr Ewa Dąbrowska”. 

Dr Dąbrowska NIE POLECA preparatów m.in.: DESPARAZIL, KETOMORIN, ACARDIN, czy diety KETO. Doktor nie namawia również nikogo do samodzielnego odstawiania leków.
Zgłoszenia takich oszustw możesz dokonać, kontaktując się z nami mailowo: suplementy@ewadabrowska.pl, podając link do źródła.
ZOBACZ OFICJALNE SUPLEMENTY
close-link
PL
EN PL